Klubová výstava BC ČR

30.01.2012 00:00

Klubová výstava Beagleclubu ČR, Praha Koloděje, 21.1.2012

 

Po delší době to byla zase bíglí výstava, na kterou jsem se rozhodla Tikkyho přihlasit především kvůli anglickému rozhodčímu, kterým byl pan Gavin Robertson. Ale především jsme to spojili s výletem a návštěvou k našim kamarádům Járovi a Lence, kteří jsou taky páníčky Blondi, Tikkyho synátora. 

 

V sobotu jsme tedy s Járou vyrazili, a na místě se s námi ještě sešla ségra Jessie, s paničkou Martinou a celým fanclubem, a dokonce se přišel podívat i brácha Matýsek, takže jsem byla především spokojená,že jsem mohla vidět hned 3 Tikkyho dětičky, které i nadále krásně rostou! No a hned dvě jsem si mohla sama odvystavovat :)) 

 

Co se týká samotného posuzovaní, pan rozhodčí byl příjemný a důkladný,i když přísný :))) Navíc diktoval i dlouhé posudky, což naše mlaďochy opravdu nebavilo  :))

Blonďa ( Attila Bashi Bazouk) nastupoval poprvé ve třídě mladých a byl bohužel sám a taky to byla naše společná výstavní premiéra. Takže bylo jasné,že ve spolupráci máme ještě mezery,ačkoliv se krásně pohyboval, v postoji tak jistý nebyl. Od pana rozhodčího jsme dostali červenou stužku, tedy Velmi dobrou, a v pěkném posudku napsáno,že ještě potřebuje dospět a zesílit,což je pravda, Blonďa je žížalka,ale on to dožene!!!! 

 

Poté nastupoval Tikky ( Ob-la-di´s Stupid Like Otto), po Blonďovi jsem se trošku obávala, jak dopadneme, navíc si Tikky vybral zlobivou náladu a v postoji ho to opravdu nudilo, takže ačkoliv jsme dlouho předlouho poctivě trénovali, nebylo to nic platné :D :D I tak z toho byla nakonec Výborná 3 a krásný posudek :)) 

 

Nakonec šla v mladých Jessinka ( Anouk Bashi Bazouk), se kterou jsme měla taky premiéru a navíc další 3 konkurentky. Přesto se Jessinka moc snažila, a nakonec vybojovala úžasnou Výbornou s krásným posudkem, a jako bonus ještě získala třetí místo!!! :)

 

Takže radost z výstavy byla obrovská, děti i taťka Tikky splnili očekávání, jsou prostě nejlepší!!! Děkujeme všem, se kterými jsme krásnou sobotu mohli prožít, především pak Járovi a Lence za krásný víkend!!

 

 

 

Atilla Bashi Bazouk

Anouk Bashi Bazouk

Ob-la-di´s Stupid Like Otto

 

foto: Jára Kuna